Index
·   Hrvatska
·   Svijet
·   Politika
·   Sport
·   Znanost
·   Računala / IT
·   Film / TV / Video
·   Glazba
·   Kultura
·   Novac
·   Zanimljivosti
·   Crna kronika

Teme
·   Severina - ukredena snimka
·   Rat u Iraku
·   Afera Žužul
·   Predsjednički izbori 2005.
·   Hrvatska u EU
·   Prirodne katastrofe
·   Privatizacijske afere
·   Vatrogasci i požari
·   Izbori 2007.
·   Tina Katanić - seks snimka

Foto vijesti
·   Tranzit Venere
·   Slavni i poznati
·   Celebrity nude leaked
Korisnički meni
Korisnik

LozinkaRegistracija
Izgubljena lozinka
Partneri
Tina Kataniæ zbog porniæa iskorištena
Objavio/la UnReal-Net / 21. Svibanj 2015, 23:27

I predstavnici policije, upoznati su s postojanjem ovoga uratka, u kojem jedna žena, neèija kæi, djevojka i prijateljica biva iskorištena od strane muškaraca, koji zadovoljavaju vlastiti ego.


Tina Kataniæ zbog porniæa postaje zvijezdom internetskih foruma. Je li na spornom uratku zaista Tina, manje je bitno. Sporni uradak u posjedu je našega portala, ali zbog poštovanja prema akterici ovoga filma te èinjenici da u istom nesretna djevojka djeluje iskorišteno, te ostavlja dojam kao da je pod utjecajem opijata ne želimo ga objaviti. Ipak, valja spomenuti kako su akteri filma uz djevojku koju forumaši nazivaju Tinom, dvojica muškaraca od kojih je jedan navodni djelatnik jedne poznate zagrebaèke zaštitarske tvrtke.

Potrebno je u ovoj prièi imati na umu da se u tijelu ove iskorištene djevojke može pronaæi svaka druga, manje ili više poznata žena. Iskorištena od strane muškarca kojem je ovo tek igra, iživljavanje i zadovoljština kroz koju oèito lijeèi vlastite komplekse.

Mnogo je onih koji æe ovih dana ustati na noge osuðujuæi aktericu filma. No, u ovom sluèaju na noge bi ustati trebale hrvatske institucije te predstavnici istih, koji su kako saznajemo s postojanjem ovog uratka takoðer upoznati. Bilo kako bilo, sve i da je akterica filma Tina u ovoj groznoj situaciji èak i sumnja nije nimalo ugodna.

Dok trome institucije šute, svaka djevojka može se pronaæi u ulozi djevojke koja je brutalno iskorištena. I predstavnici policije, upoznati su s postojanjem ovoga uratka, u kojem jedna žena, neèija kæi, djevojka i prijateljica biva iskorištena od strane muškaraca, koji zadovoljavaju vlastiti ego.

Zanimljivo je spomenuti kako je slièan filmski uradak posjedovala i popularna pjevaèica Severina, a na istom je slavu stekao Matija Babiæ sa svojim Indexom koji za isto zapravo nikada nije adekvatno odgovarao.

Inaèe, Kataniæ je zagrebaèka manekenka i poznati model. Atraktivna plavokosa studentica ekonomije pažnju javnosti na sebe je skrenula kada je postala Kraljicom Hrvatske. Ujedno, Tina je bila hostesa showa TV Bingo.

U javnosti se èesto povezivala zbog prièa iz svojega ljubavnog života. Njezina kolegica i bivša manekenka Simona Gotovac spominjala joj je ime u aferi s elitnom prostitucijom, ali ta prièa nikada do kraja nije istražena.

Atraktivna Tina, pojavljivala se u javnosti i kao potpisnica peticije koju su pokrenuli u inicijativi Zajedno za Dinamo. S Markom Toljom pobjedila je na showu Zvijezde pjevaju.

Brojne su njezine izjave u medijima u kojima otkriva tajnu svoje ljepote i atraktivnog izgleda progovarajuæi meðu ostalim i o moralnim vrijednostima. ‘Možete sanjati, ali nikada me neæete vidjeti golu’, rekla je jedne prigode.

(Dnevno.hr - http://www.dnevno.hr)


Komentari korisnika

Upiši komentar
Potrebno je biti prijavljen na sustav! Ako se još niste registrirali, to možete vrlo brzo učiniti OVDJE

Sva prava pridržana. Copyright 2004-2017 UnReal Network. Obrađeno u 0.01 sekunde.